Anytime Fitness opent 58e club in de Benelux

Anytime Fitness Oog in Al

Jolanda Konincks-van den Boomen kiest voor multi-ondernemerschap met succesformules

14 november 2016 opende de 58e vestiging van ‘s werelds grootste franchise-fitnessketen haar deuren. Franchisenemer Jolanda Konincks-van den Boomen exploiteert deze vestiging in Oog in Al. Deze ervaren onderneemster is bovendien franchisenemer van twee Albert Heijn supermarkten.

Jolanda: “Een betere gezondheid gun ik iedereen

jolanda-konincks- Anytime Fitness Oog in Al

Jolanda:”Met Anytime Fitness Oog in Al wil ik mensen een plek bieden dichtbij huis, waar ze graag samen komen om te sporten, waar mensen zich thuis voelen en waar ze optimaal kunnen werken aan hun gezondheid en vitaliteit. Ik heb persoonlijk mogen ervaren wat een betere gezondheid met je doet en dit gun ik iedereen.”

Anytime Fitness heft het excuus ‘Geen tijd’ op

Tijdgebrek is een van de belangrijkste redenen om niet te gaan sporten. En als men al tijd heeft, is de sportschool niet geopend. Of zijn er geen groepslessen te volgen. De motivatie zakt in de schoenen. Sporten schiet er dan vaak bij in. Men houdt het niet vol en haakt af. Met alle gezondheidsrisico’s van dien.

Anytime Fitness heft het excuus van tijdgebrek op. De formule creëert een plek waar mensen van alle leeftijden zich thuis voelen. Gemak bieden. Dat is het uitgangspunt van Anytime Fitness. Een sportclub dichtbij de klant en 24 uur per dag de mogelijkheid om te gaan sporten. Dat past helemaal bij de hedendaagse moderne levensstijl.

Wat zijn de eigenschappen van de Anytime Fitness franchise formule?

De belangrijkste kenmerken van het Anytime Fitness franchise concept:

  • ondernemen met een beperkt eigen risico
  • concept met snelle winstgevendheid
  • ondersteuning en scholing op het gebied van sales, marketing en retentie
  • individuele coaching
  • ambitie bij elke club om binnen 6 maanden het break-even punt te bereiken
  • financiële stabiliteit
Nr.1 Top Global

Global Franchise Formule van het jaar: Anytime Fitness

Ambitie om binnen de Benelux te groeien naar 250 Anytime Fitness clubs

Anytime Fitness werkt met franchisenemers. Dus elke vestiging wordt gerund door een zelfstandige ondernemer. Die heeft zijn eigen vrijheid binnen de formule.In 2011 landde Anytime Fitness in de Benelux. Initiatiefnemer voor de komst van de grootste fitness franchise ter wereld – meer dan 3000 vestigingen wereldwijd – was ondernemer Petro Hameleers. Zijn ambities? Explosief gaan groeien. Met de grootste fitness franchise ter wereld.
“Mijn ambitie is om binnen tien jaar 250 Anytime Fitness clubs in de Benelux operationeel te hebben.” Zegt Petro. “Samen met mijn team op het hoofdkantoor en de bevlogenheid van de huidige franchisenemers zetten we iets moois neer. In Belgie zijn we nu ook actief.We naderen de opening van de 60e club in Nederland en België”.

Wij zoeken ondernemers die 1 of meer Anytime Fitness clubs willen runnen

Neem contact op als je denkt dat wij bij elkaar passen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

 

Geef aub het eigen vermogen aan dat je zelf kunt aanwenden:
> 100.00 euro75.000 - 100.000 euro50.000 - 75.000 euro25.000-50.000 euro< 25.000 euro

Deze gegevens worden enkel aangewend om met u in contact te treden.

Print Friendly, PDF & Email

Comments