Entrepreneur Magazine: Anytime Fitness weer nummer 1 franchise concept

Wij zijn trots om nummer 1 ‘Global Franchise’ te zijn

Voor de tweede keer op rij nummer 1. Ook in 2016 staat Anytime Fitness op nummer 1 in de jaarlijkse lijst met Top Global Franchises van Entrepreneur Magazine. Dat danken we aan onze positie als grootste en snelst groeiende keten van fitness clubs ter wereld. Op dit moment zijn er wereldwijd 3.300 vestigingen open en heeft Anytime Fitness meer dan 2,7 miljoen leden in vijf continenten. Anytime Fitness Benelux is supertrots deel uit te maken van dit succes.

Nr.1 Top Global

Wat maakt Anytime Fitness zo succesvol?

Gemak dient de mens. Dat is het uitgangspunt van Anytime Fitness. Een sportclub dichtbij de klant en 24 uur per dag de mogelijkheid om te gaan sporten. Dat past helemaal bij onze moderne levensstijl. Anytime Fitness werkt met franchisenemers. Dus elke vestiging wordt gerund door een zelfstandige ondernemer. Die heeft zijn eigen vrijheid.

In welke sportclub je ook komt, overal kun je als lid van onze clubs rekenen op persoonlijke aandacht, service, de beste fitness-apparatuur en functionele trainingsprogramma’s. Van Rotterdam tot Twello en van Bolsward tot Maastricht, overal zijn onze clubeigenaren ondernemers bij wie

  • betrokkenheid,
  • service
  • en persoonlijke aandacht

hoog in het vaandel staan.

Die persoonlijke touch en het gemak van 24/7 kunnen sporten onderscheiden Anytime Fitness van andere sportclubs in Nederland en België. Dat concept is samen met de passie van onze clubeigenaren en hun medewerkers de basis van ons succes.

Anytime Fitness

Een franchiseconcept dat zichzelf dagelijks bewijst

Petro Hameleers is eigenaar van het concept in de Benelux. “Het is onze ambitie om in ruim 3 jaar de volgende mijlpaal van 100 Anytime Fitness clubs in de Benelux bereikt te hebben.”

“Gemak is aantrekkelijk voor onze klanten. Maar ook voor de eigenaar van een club is gemak een belangrijk aspect. Onze franchisenemers zoeken flexibiliteit, vrijheid en eigen ondernemerschap. Maar tegelijk willen ze de zekerheid van een stabiel en veilig franchiseconcept dat zich al bewezen heeft. En dat vinden ze bij Anytime Fitness.”

Intensieve ondersteuning voor franchisenemers

Daarnaast krijgen startende franchisenemers op verschillende manieren ondersteuning:

  • hulp bij het schrijven van het businessplan;
  • we zoeken mee naar een geschikte vestigingslocatie;
  • ondersteuning door middel van een concurrentieanalyse;
  • we helpen de franchisenemer vanzelfsprekend bij de verdere ontwikkeling;
  • en ook bij de  bedrijfsvoering van de vestiging blijven wij betrokken.

Dit gebeurt, zodat de franchisenemer ook succesvol kan zijn met het ons fitnessconcept.

Dankzij dit bewezen concept en onze uitgebreide ondersteuning bereiken nieuwe clubs in Nederland binnen drie tot acht maanden hun break-even punt. Deze snelle winstgevendheid maakt dat Anytime Fitness in het huidige economische klimaat een verantwoorde keuze is die volop kansen biedt.”

Wil je meer weten over Anytime Fitness als franchise concept?
In deze 3-delige video serie vertellen wij jou meer over de kansen en mogelijkheden om jouw eigen club te starten.

Print Friendly, PDF & Email

Comments