De fitnesstrends voor 2017

Anytime Fitness Axel

Fitnesstrends, hypes of blijvertjes?

Afgelopen week besteedden wij al aandacht aan wat er van de fitnesstrends van 2016 is gekomen. Zijn het blijvertjes of net zo snel verdwenen als dat ze op kwamen? Inmiddels verscheen in een van de fitness vakbladen alweer de lijst met trends voor 2017. Deze willen we jou niet onthouden.

Er verandert zo op het oog niet veel in fitnessland

Draagbare technologie, training gebaseerd op het gebruik van je eigen lichaam, HIIT training, deskundige trainers, krachttraining, groepstraining. Weinig nieuws.

fitnesstrends

De fitnesstrends voor 2017 (Foto: Body Biz)

De meeste trends vind je bij Anytime Fitness

Voor zover het nog trends zijn… je vindt ze bij Anytime Fitness. Doelgroepgerichte workouts, personal training, actieve coaching, deskundig personeel. We zien in onze fitnessclubs ook steeds meer sporters gebruikmaken van wearables. Technologie is steeds functioneler en voor meer mensen toegankelijk. Toch blijft de menselijke invloed (trend 4) belangrijk.

Deskundige trainers

Ons inziens is dit ook cruciaal. Naast kwaliteitsapparatuur en een aanmoedigende sfeer zijn er in Anytime Fitness clubs natuurlijk ook deskundige trainers aanwezig.

Zij helpen jou een flink trainingsprogramma te starten, je moeilijke grenzen te verleggen, weg te komen van oude fitnessroutines en je training een nieuwe wending te geven. Zij dagen je uit, wijzigen verwachtingen en geven je vertrouwen met resultaten die veel verder strekken dan wat je ziet in de spiegel.

Waarom iedereen persoonlijke begeleiding verdient

Ben jij gevoelig voor trends?

Laat jij jouw manier van trainen beïnvloeden door de nieuwste hypes? Of train jij zoals je het gewend bent? Laat het ons in een reactie weten!

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments