Joëlle won de Anytime Fitness auto

Anytime Fitness

Interview met de winnares van de Anytime Fitness najaarscampagne

Van 4 t/m 24 november was er een spanning voelbaar bij de Anytime Fitness clubs in de Benelux. Op 4 november startte namelijk de najaarscampagne. En dat bracht iets teweeg, in de clubs en op social media. Maar, wat was er nou zo speciaal aan die campagne?

Door lid te worden of als lid een nieuw lid aan de Anytime Fitness familie toe te voegen, maakte je kans op het winnen van een heuse auto. Een fonkelnieuwe witte Toyota Aygo met Anytime Fitness bestickering. De campagne eindigde 16 november en was een succes.

 

Groot bereik

Meer dan 650.000 mensen -verdeeld over alle Nederlandse en Belgische Anytime Fitness Facebook pagina’s en via Instagram – zagen de video met Captain Running Man en de te winnen auto. Talrijke reacties. Online en offline. En natuurlijk inschrijvingen: bijna 700 nieuwe leden. Tot het grote moment op 24 november moest gewacht worden, vooraleer de nieuwe bezitter (v/m) bekend zou worden.

 

Trekking bij Toyota Mengelers door Metis Notarissen

Notaris Tim Gielens van Metis Notarissen verrichtte de trekking, die plaatsvond in de mooie locatie van Toyota Mengelers te Sittard. Enkele mensen vanuit Hoofdkantoor Anytime Fitness Benelux waren aanwezig. En Captain Running Man nam direct plaats in de auto.

 

Facebook Livestream

De trekking werd live uitgezonden op Facebook. Tromgeroffel… en de notaris trok 1 lootje. “De auto is gewonnen door… Joëlle Gerritsen!”, vertelde presentator Marc Bossers.  Vele reacties volgden op deze uitzending. Leuk om te zien hoe blij men is voor een ander die zo’n mooie prijs wint!

 

Kort gesprek met de blije winnares

Wij spraken na de trekking een enorm blije Joëlle. “Ik heb nog nooit iets gewonnen” zo vertelde ze. “Ik  ben nu 6 á 7 maanden lid van Anytime Fitness. Vaassen is mijn thuisclub. Ik ben bij Anytime Fitness gaan sporten omdat het mij een leuke en gezellige sportschool leek , en nu ik daar sport blijkt dat ook zo!” zo steekt Joëlle meteen van wal.

Had je al eerder gesport bij een fitnesscentrum? “Ik had nog nooit eerder gesport, dus geen ervaring.” Goed te horen dan dat het zo bevalt! Wat deed je besluiten om jouw healthier place bij Anytime Fitness te vinden? “Anytime onderscheidde zich voor mij, omdat ik goede en leuke verhalen hoorde over de club. Dat het er gezellig is en als je hulp nodig hebt ze je direct komen helpen.” Sport je samen met vriendinnen? “Ja! Ik sport samen met Latoya en Dione, maar als zij een keer niet kunnen ga ik gerust alleen.” En nu kunnen jullie dus samen in jouw Anytime Fitness auto gaan!

Nooit eerder iets gewonnen

“Ja dat is super. Ik heb nog nooit eerder iets gewonnen, dus toen ik werd gebeld dat ik de auto gewonnen had, kon ik het nog niet echt geloven… totdat ik het filmpje van de trekking op Facebook zag! Dan ga je je meer realiseren dat jij dat lootje bent die er uitgetrokken werd. Ik hoop dat ik veel veilige kilometers mag maken met de auto!”

Anytime Fitness auto winactie

Nou Joëlle, vanzelfsprekend gunnen wij jou dat ook. Rij veilig en met plezier in jouw nieuwe Anytime Fitness auto!

 

Hier zie je nog het verslag van het moment waarop de Anytime Fitness auto aan Joelle werd uitgereikt:

Print Friendly, PDF & Email

Comments