Jouw 6 weken Wedding Workout Plan

6 week wedding workout plan

Ga jij binnenkort trouwen? Met dit trainingsplan ben jij in shape op de grote dag!

Onze collega’s in de USA hebben een uitgebreid trainingsschema gemaakt, waarmee je een nóg mooiere bruid of bruidegom bent. Maar, ook als gast wil je natuurlijk op je best zijn. Dan staat dat dure pak of dat prachtige jurkje net wat mooier. Met dit ‘6 Week Wedding Workout Plan’ gaat het je lukken!

Opbouw van het trainingsplan

Een trainingsweek bestaat uit vijf intensieve dagen en twee actieve rustdagen. De belangrijkste trainingsdagen bevatten een combinatie van cardio, romptraining en kracht. En omdat wij weten dat je weinig tijd hebt tijdens de voorbereidingen op jouw huwelijk, hebben we de workouts zo ontworpen, dat je minimaal tijd in de fitness club hoeft te spenderen.

Push yourself on the weights you choose and increase the intensity of the cardio sessions for best results!

Wanneer de stress even de overhand neemt, weet dan dat je de actieve rustdagen ook kunt invullen met lichte cardio of yoga. Dan kun je even wat stoom afblazen, blijf je toch in beweging en verbrand je nog wat extra calorieën ook!

 

6 week wedding workout plan

 

Resultaat = combinatie sport + voeding

Geen enkel trainingsprogramma laat jou het resultaat tevoorschijn toveren, zonder je voedingspatroon aan te passen. Wil je zichtbaar resultaat? Geef dan het beste van jezelf tijdens de workouts. En eet gezond, voldoende, voedzaam en beperk uitzonderingen.

Je hebt energie nodig om deze voorbereidingsperiode energiek door te komen. Dus je hoeft niet laag in koolhydraten te zitten. Maar, zorg wel dat de koolhydraten die je tot je neemt de juiste zijn. Focus je op jouw vocht-inname, beperk suikers (snoepen is een no-go als je resultaat wilt!), eet uitgebalanceerd met een gezonde verhouding eiwitten-koolhydraten-vetten. En pas op met alcohol. Grote kans dat op de grote dag een drankje (of meer) gedronken worden. De komende 6 weken hoef je echt niet uit de band te springen. Dan bereik je niet wat je wilt. Vier de grote dag, op de grote dag!

 

Het 6 Week Wedding Workout Plan

Er zijn acht workouts samengesteld die je binnen dit plan kunt uitvoeren:

  • Twee kracht workouts voor het onderlichaam
  • Twee kracht workouts gericht op het bovenlichaam
  • 2 trainingen voor rompversteving en cardio
  • 2 Full Body Wedding Circuits’

En dit wordt aangevuld met actieve rustdagen en HIIT Cardio (een goed voorbeeld vind je op het Anytime Fitness USA Blog).

 

Wat is een actieve rustdag?

Je laat je lichaam herstellen van de intensieve training, terwijl je in beweging blijft

Voorbeelden:

  • Huishoudelijke werkzaamheden
  • Tuinieren
  • Stretching
  • Yoga
  • Ontspannen fietstochtje
  • Wandelen


Hoe:
 Op de actieve rustdag hoef je je sporttas niet in te pakken. Geen fitnesstraining dus. Maar je blijft wel in beweging. Een wandeling, fietstochtje, stretchen of yoga. Huishoudelijk werk en tuinieren telt ook. Je ligt dus niet op de bank te rusten. Je bent actief!

Waarom? Je lichaam heeft ook tijd nodig om te herstellen, even in rust te zijn. Zo kun je tijdens de intensieve dagen beter presteren!

 

actieve rustdag

Aan de slag!

Met onze interactieve tool krijg je een gids die je precies aangeeft wat je moet doen en hoe lang. Klik op een dag en je ziet de actuele workout. Je bent vrij om zelf een dag en workout te kiezen om mee te starten.

Klik op onderstaande afbeelding en je kunt aan de slag met jouw 6 Week Wedding Workout Plan!

6 week wedding workout plan

Zoek jij nog een locatie om de workout te doen?

Als je op zoek bent naar een fitness club die van alle gemakken die jij wenst voorzien is, waar je actief gecoacht wordt naar de doelen die jij wilt bereiken, en waar je 24/7 toegang toe hebt, dan ben je bij Anytime Fitness aan het juiste adres.

Wij bieden jou het gemak om te sporten wanneer jij dat wilt, de omgeving waar je je prettig voelt en de begeleiding die jou helpt de beste resultaten te verwezenlijken.

7 dagen pas Anytime Fitness vierkant

 

 

Dit artikel werd origineel gepost op het Anytime Fitness USA blog. Auteur is Shannon Fable.

Print Friendly, PDF & Email

Comments