Successen bereik je samen

Heb jij de ambitie om een onderdeel van ons succes te worden en een of meer Anytime Fitness Clubs te openen?

Het succes van Anytime Fitness in Nederland en België is goed af te lezen aan de groei van het aantal franchisenemers die nu hun tweede of volgende licentie afnemen. Zo worden er in de week van 17 oktober 2016 meer licenties getekend dan ooit tevoren. Die groei kunnen wij uitsluitend realiseren door:

  • krachten te bundelen
  • samen te werken
  • elkaar alert te houden
  • van en met elkaar te leren

Continu zijn wij bezig om ons verder te ontwikkelen. Binnen de Anytime Fitness Benelux familie krijg je de hulp en steun die jou in staat stellen het beste uit jouw bedrijf te halen.

Een sterk merk met voortdurende innovatie

De oprichters van Anytime Fitness hebben vroeg ingezien dat de sector rijp was voor innovatie. Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector en in het bedrijfsleven hebben zij een trendsettend businessmodel ontwikkeld waarmee mensen als onafhankelijke bedrijfseigenaars kunnen werken in de prettige en snelgroeiende fitnesssector.

Nr.1 Top Global

Sinds de oprichting van Anytime Fitness in 2002 zijn wij flink blijven groeien. Als ‘s werelds grootste en snelst groeiende, 24 uur per dag geopende fitnessfranchise voor mannen en vrouwen breken wij voortdurend records en spreekt men zich in de sector lovend over ons uit.

Hoe zijn wij zo snel bij de eersten van de klas gekomen?

Voor Anytime Fitness gaat het om de grondbeginselen. Ten eerste bieden wij enthousiaste ondernemers een beproefd businessmodel aan. Vervolgens verschaffen wij franchisenemers constante ondersteuning tijdens alle fasen van de ontwikkeling van de club en van haar verdere activiteiten. Bovendien evalueren wij voortdurend de tools en informatie waarvan wij onze franchisenemers voorzien. Nieuwe ideeën of betere opties implementeren wij in de hele franchise.

Voortdurende innovatie is ook zeer herkenbaar in onze visie, klanten steeds te willen verrassen. De meeste clubs bieden tweemaal per jaar vernieuwingen aan. Zo zijn de nieuwste ontwikkelingen van onze vaste leveranciers vaak als eerste bij onze Anytime Fitness clubs te zien. Dat vergroot de klantentevredenheid enorm. En daar profiteer jij als ondernemer van.

 

 

 

Samen succesvol - Anytime Fitness

Samen succesvol!

 

Je staat er als franchisenemer niet alleen voor

Wij bieden jou geborgenheid, veiligheid en een schat aan ervaring en expertise, binnen een sterk merk. Je staat er niet alleen voor. Als zelfstandig ondernemer binnen Anytime Fitness weet je je gesteund door een enthousiast team.

 

Welke ondersteuning krijg je?

Zodra je eigenaar bent van je eerste Anytime Fitness-licentie, kun je profiteren van de vele services die je worden aangeboden tijdens de opstartfase.

A. Ondersteuning bij het opstarten

– advies bij locatiekeuze en huuronderhandeling
– lay-out, ontwerp en bouw van de club
– marketing, activiteiten vóór verkoop en personeel
– uitgebreide training

Zo word je klaargestoomd voor een succesvolle start. Jouw inzet combineren we met onze ervaring en expertise.

B. Voortdurende ondersteuning

Als franchisenemer haal je voordeel uit een breed scala aan tools en resources. Een greep uit de beschikbare tools:

  • Online bedrijfshandleiding, aangepast aan de specifieke fasen van je onderneming
  • Geavanceerde training voor managers en verkooppersoneel
  • Trainingssessies o.l.v. vertegenwoordigers van het hoofdkantoor
  • Maandelijkse ondersteuning op afstand, op verschillende tijdstippen

C. Nationale ondersteuning i.v.m. merk en marketing

Met ons professioneel ontwikkelde marketingmateriaal en dito bedrijfsbenodigdheden is marketing voor je club een fluitje van een cent. Print, offline media en digitale media. Met Anytime Fitness communiceer je volledig in het nu, zoals het jouw klanten en doelgroepen aanspreekt.

D. Internationale congressen

Tijdens internationale congressen kunnen franchisenemers leren van en netwerken met talloze andere franchisenemers van Anytime Fitness. Stel je voor: duizenden andere clubeigenaars met fantastische ideeën en best practices!

Anytime Fitness zorgt dat je je thuis voeltAnytime Fitness zorgt dat je je thuis voelt

Word onderdeel van het succes en claim jouw exclusiviteitsgebied

Samen met de ondernemers in onze Anytime Fitness familie hebben wij een enorme groei kunnen doormaken. In slechts 5 jaar tijd zijn wij samen in staat gebleken, te groeien naar bijna 60 nieuwe lokaties! Door de grote aantrekkingskracht van het succes van Anytime Fitness is er schaarste in exclusiviteitsgebieden aan het ontstaan in enkele regio’s binnen Nederland.
Je bespaart nu € 2.000 wanneer je voor 1 december 2016 jouw gewenste gebied(en) claimt met een licentie. Dan weet jij zeker dat jij jouw Anytime Fitness club mag verwezenlijken in het gebied van jouw keuze.

Wil jij zeker zijn van het openen van jouw Anytime Fitness club in jouw regio?

Ga dan met ons in gesprek en overtuig jezelf van de unieke kans bij Anytime Fitness en de hulp, de steun en de expertise van ons team van het hoofdkantoor van Anytime Fitness.

Onze Franchisee Recruiter Isabelle Lietaer informeert jou graag verder. Voor vragen en het maken van een afspraak, neem dan hier contact op.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments