Week 1 #ZomerfitChallenge

Ben je er klaar voor?

Geen zorgen, deze ZomerfitChallenge is niet de zoveelste challenge waarin je elke dag 200 squats en 150 burpees moet doen. Omdat de zomer bol staat van verleidingen, lekkere drankjes, barbecue, terrasjes, gaan wij jou helpen. Om fit te kunnen blijven, je lijf in shape houden. En natuurlijk genieten, want als jij je goed voelt, straal je dat ook uit. Wat mag je verwachten?

Wat staat deze week op het programma?

Anytime Fitness ZomerfitChallenge

1. Fris jouw workout playlist op

Een aantal nummers wijzigen in jouw vaste playlist kan al het verschil maken tussen een gewone en een extra goede workout. Maar, op welke nummers lever jij nou de beste prestatie?

Hier vind je workout playlists als suggestie, van Spotify.

Wat is jouw all-time favoriete track om op te sporten?

Anytime Fitness ZomerfitChallenge

 2. Bel een vriend(in) op

Wanneer heb je nog eens een goed gesprek gehad met jouw beste vriend(in)? Nou, bel hem of haar op en spreek af. Besteed quality time aan elkaar, toon interesse en vergeet de sores van alledag. Leg de smartphones aan de kant en heb een goed gesprek, van persoon tot persoon!

Wie ga jij bellen?

 

Anytime Fitness ZomerfitChallenge

3. Wat maakt jou nou echt gelukkig?

Niet zomaar gelukkig, maar écht gelukkig, diep van binnen. Het is niet makkelijk om die dingen te blijven zien. Zeker niet in een jachtig druk leven. Laat staan als het even tegenzit. Daarom: maak een lijst van alles wat jou nou echt gelukkig maakt. Zet die in je smartphone, print het lijstje en hang deze op de spiegel in de badkamer, maak er je screensaver van… herinner je aan wat voor jou het leven de moeite waard maakt!

Wat mag zeker niet op jouw lijst ontbreken?

 

Deel jouw beleving en ervaringen met ons

De ZomerfitChallenge is er voor jou. Daarom vinden wij het ook super als je jouw zomerbeleving en jouw ervaringen met deze challenge met ons deelt, bijvoorbeeld via sociale media.

Gebruik #ZomerfitChallenge om ook op de Anytime Fitness Benelux Facebook pagina of Anytime Fitness Benelux Instagram vermeld te worden!

Zomerfitchallenge Anytime Fitness

Post jouw foto´s en video´s op Instagram en gebruik #ZOMERFITCHALLENGE om vermeld te worden op onze Instagram feed!

Print Friendly, PDF & Email

Comments