ANYTIME FITNESS VIERT OPENING VAN DE 4.000e FITNESSCLUB IN SHANGHAI

Anytime Fitness Opent 4000e club

‘s Werelds snelstgroeiende keten van fitnesclubs zal spoedig de enige franchise organisatie zijn die vertegenwoordigd is op alle zeven continenten.

[Woodbury, MN. USA – 13 maart 2018]Anytime Fitness, al tien opeenvolgende Jaren ‘s werelds snelst groeiende fitnessketen, viert de opening van de 4.000e locatie op 16 maart in Shanghai, China.  Hierna zullen we onze intrede op het Afrikaanse continent maken, waarna we onze plannen verder najagen om minimaal één nieuwe fitnessclub in Antarctica te openen. Hiermee zal Anytime Fitness de eerste franchise organisatie in de geschiedenis zijn, met locaties op alle zeven werelddelen.

“Onze missie is het verbeteren van het zelfvertrouwen van de wereld’ , vertelt Chuck Runyon, CEO en  samen met Dave Mortensen – die overigens in mei 2018 de Anytime Fitness Benelux Conferentie bezoekt – medeoprichter van Anytime Fitness.  “Het klinkt wellicht als een waanzinnig doel, maar voor ons is het een serieuze aangelegenheid. Spoedig hebben we 4000 fitnessclubs open in meer dan 30 landen, op alle 7 continenten. Elke Anytime Fitness club ondersteunt een kleine gemeenschap van gelijkgestemde individuen die vastberaden zijn hun levensstijl te transformeren naar een actieve levensstijl met een betere gezondheid en meer plezier in het leven. Dat bedoelen wij met ‘het zelfvertrouwen van de wereld verbeteren.’”

GEZONDER WORDEN IS ONZE GEMEENSCHAPPELIJKE TAAL: Video

Compleet met een Chinese drakendans en traditionele ceremonie, zal het feest ter ere van de 4.000e club plaatsvinden bij een Anytime Fitness club die op dit moment in aanbouw is in Shanghai. Anytime Fitness is de eerste en enige fitnessketen met oorsprong in de USA die toestemming heeft gekregen een franchise netwerk op te zetten in China.  Op het moment van dit schrijven zijn er 11 Anytime Fitness clubs open en operationeel in China.

“We zijn gevestigd in gebieden binnen wandelafstand van waar mensen wonen en werken. We treden naar buiten op een niet-intimiderende, aantrekkelijke en persoonlijke manier,” aldus Maurice Levine, master franchisenemer van Anytime fitness in China.  “Minder dan 1% van de 1,4 miljard mensen die in  China leven is lid van een fitness club. We zijn er klaar voor om gezondheids- en fitness programma’s te introduceren door het immense land heen dat China is.”

EEN GROEI VAN RECORDNIVEAU

Inc.com benoemde Anytime Fitness onlangs nog tot “fastest-growing fitness franchise of all time.  Opgericht in 2002, deed Anytime Fitness er slechts 16 jaar over om 4.000 locaties te bereiken.  Slechts 1 ander bedrijf bereikte dit aantal van 4.000 locaties sneller. Subway klaarde deze klus in 15 jaar.  Slechts een klein percentage (.005%)  van alle franchise concepten kan zeggen dat ze 4.000 locaties open hebben.  Volgens  FRANData is Anytime Fitness een van de 15 franchise formules met vestigingen in 30 of meer landen.

De eerste Anytime Fitness in de Benelux opende haar deuren in Susteren in 2011. Sindsdien zijn er 72 locaties geopend in Nederland en België. In 2018 openden al 5 locaties hun deuren. De verwachting is dat dit jaar 25 nieuwe Anytime Fitness clubs geopend worden. Hiermee zal de kaap van 100 geopende locaties in de Benelux in 2019 gepasseerd worden. De verwachting is dat er 250 clubs binnen enkele Jaren geopend zullen zijn.

“Anytime Fitness heeft zicht altijd gericht op gemak, betaalbaarheid en een vriendelijke, verrassend persoonlijke klantbenadering,” zo voegt Petro Hameleers, de master franchisenemer in de Benelux toe aan dit verhaal  “Daarnaast zal de introductie van onze eigen Anytime Fitness app later dit jaar, onze ondersteuning en coaching van mensen naar de gewenste resultaten en variatie van programma’s om het sporten leuk te maken én houden, sterk verbeterd worden. Eigenlijk een zeer belangrijke stap naar een nog mooiere toekomst voor zowel de consument, als voor onze franchisenemers en hun medewerkers. Anytime Fitness groeit, maar innoveert ook steeds verder door.”

EERST AFRIKA, DAN ANTARCTICA

Binnen enkele weken verwacht Anytime Fitness een overeenkomst te sluiten met de master franchisenemers om minimaal 75 Anytime Fitness clubs in de komende 10 jaar te openen in Marokko.  Onze intrede in Afrika betekent vrijwel zeker dat we locaties open hebben in 32 landen, op zes continenten aan het eind van het jaar. Runyon’s volgende doel is om de eerste franchise formule in de geschiedenis te worden met locaties open op alle 7 continenten.

“We zijn achter de schermen al gestart met het verkennen van opties voor Antarctica,” zegt hij.  “Het gaat gebeuren. Sneller dan je zou denken!”

De totale omzet voor Anytime Fitness, moederbedrijf Self Esteem Brands en haar master franchisenemers in de diverse landen zal in 2018 de $2 miljard overstijgen.

“Waar we het voor doen? Heel eenvoudig: mensen helpen een gezondere plek te vinden.” Voegt Dave Mortensen, bestuursvoorzitter en medeoprichter toe.  “Zoveel mogelijk mensen helpen als mogelijk is. We streven er voortdurend naar om onze franchisenemers de ondersteuning, middelen en technologie te geven, waarmee ze hun leden het beste kunnen bedienen. We zijn succesvol omdat we hard werken, niet alleen om tegemoet te komen aan de constant veranderende verwachtingen en voorkeuren van de fitnessconsumenten, maar door hierop te anticiperen.”

WORD LID IN AMSTERDAM, TRAIN IN SYDNEY – OF SHANGHAI

Een van de voordelen van een Anytime Fitness lidmaatschap is ons “Anywhere Acces” beleid. Word lid in een Anytime Fitness club en je hebt toegang tot 4.000+ clubs wereldwijd – zonder aanvullende kosten.  Dit geeft leden de kans om niet alleen te trainen wanneer ze dat wensen (leden hebben in Anytime Fitness clubs 24/7/365 toegang), maar ook waar ze maar willen. En met fitnessclubs in alle 50 staten van Amerika en in meer dan 30 landen werkt het “Anywhere Access” beleid kostenbesparend – zeker voor mensen die veel op reis zijn.

Over Anytime Fitness

Als #1 op Entrepreneur’s ‘Top Global Franchise list’, is Anytime Fitness de snelstgroeiende fitness franchiseketen ter wereld, met 4.000 clubs die 3.000.000 leden helpen op vijf (en binnenkort zeven) continenten. Met 24 uur per dag toegang, 365 dagen per jaar, is Anytime Fitness er trots op haar leden clubs te bieden die van alle gemakken voorzien zijn, met een vriendelijke en persoonlijke service, in goed onderhouden locaties, die voorzien zijn van topkwaliteit apparatuur. Anytime Fitness clubs zijn geopend in alle 50 staten van de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Australië, Nieuw Zeeland, Engeland, Schotland, Ierland, Wales, Kaaiman Eilanden, Polen, Nederland, Spanje, Qatar, India, Chili, Japan, Singapore, Maleisië, Hong Kong, China, Taiwan, België, Italië, Zweden en de Filippijnen. All franchise locaties zijn eigendom van en worden gerund door individuele ondernemers.  Word lid van 1 club en krijg toegang tot alle!

Print Friendly, PDF & Email

Comments