5 redenen waarom de Anytime Fitness franchise formule een verstandige keuze is

Ondernemen Anytime Fitness

Kies de formule die bij jou past

Er zijn in de Benelux meer dan 750 franchise formules actief. De een is wat kleiner, de andere groter. De ene formule staat nog in de kinderschoenen, terwijl de andere formule een bekende naam in het straatbeeld is. De meeste franchise formules zijn actief in de retail-sector.

Welke formule moet je nou kiezen? In dit artikel geven wij jou 5 redenen waarom franchisen bij Anytime Fitness een verstandige keuze is. Maar, voor we die redenen geven, nemen we een kijkje in het fenomeen franchisen en de stappen die je zet om een keuze te maken.

Wat is franchising?

Op de website van Franchise Plus wordt het antwoord op deze vraag als volgt gegeven. Franchising is een vorm van commerciële samenwerking tussen twee zelfstandige partijen voor de distributie van goederen en/of diensten. Daarbij stelt de franchisegever aan de franchisenemer een complete, succesvolle ondernemingsformule ter beschikking. Er bestaat een efficiënte taakverdeling tussen franchisenemer en franchisegever. Beide partijen doen vooral datgene, waar zij sterk in zijn.

  • De franchisenemer verricht vooral de operationele taken, zoals de verkoop en de dagelijkse gang van zaken binnen de eigen onderneming.
  • Voor de franchisegever ligt het accent op de marketing en de aansturing van de totale organisatie.

Lees hier meer, als je de ins en outs van franchising wilt kennen.

Kies altijd voor een beproefd businessmodel

Anytime Fitness biedt een beproefd businessmodel en een merk dat marktleider is. Om de reputatie van ons merk te beschermen en onze groei als franchise te continueren, willen we verzekeren dat de door ons geboden kans goed bij jou past.

Op onze website vind je meer informatie over:

Je leest er eveneens over onze bedrijfsfilosofie, ons unieke businessmodel en onze uitzonderlijke ondersteuning aan franchisenemers.

Bekijk hier het verhaal van een van de ondernemers binnen de Anytime Fitness franchise formule

 

6 stappenplan voor ondernemen met Anytime Fitness

Wij doorlopen zes stappen om te komen tot de opening van een Anytime Fitness vestiging:

1. Ga na of we bij elkaar passen
2. Neem contact met ons op
3. Ontvang het openbaarmakingsdocument en de franchiseovereenkomst
4. Neem definitief een besluit
5. Volg de training
6. Open je club
In deze stappen word je begeleid door het team van Anytime Fitness Benelux. Jij bent zelf verantwoordelijk voor het succes van jouw onderneming. Wij bieden jou geborgenheid, veiligheid en een schat aan ervaring en expertise. Binnen de Anytime Fitness Benelux familie krijg je de hulp en steun die jou in staat stellen het beste uit jouw bedrijf te halen. Je staat er als ondernemer niet alleen voor.
Maak kennis met Anytime Fitness

5 Belangrijke voordelen van franchisen met Anytime Fitness

Het is belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Daar helpen wij jou graag bij. Ondernemen met Anytime Fitness – nr1 Top Global Franchise, uitgeroepen door Entrepreneur Magazine – biedt enorm veel gemak voor de ondernemer. We geven jou nu 5 redenen, waarom franchisen met Anytime Fitness een verstandige keuze is.
Vergelijk de op gezondheid gerichte formule van Anytime Fitness, bijvoorbeeld met een formule in de foodsector:
  1. Heb je te maken met wetgeving op het gebied van voeding? Nee!
  2. Is er sprake van bergen afval, van product en voedsel, met alle gevaren en kosten van dien? Niet van toepassing!
  3. Zijn er cash geldstromen, met risico’s voor personeel? Ook niet!
  4. Hoge personeelslasten? Geen sprake van!
  5. Duurt het jaren voordat de onderneming rendabel is? Absoluut niet!

Past dit bij jou?

We gaan graag met jou in gesprek om alle voordelen voor jou als ondernemer toe te lichten. Wanneer jij uit het juiste ondernemershout gesneden bent, momenteel al succesvol onderneemt en beschikt over voldoende eigen middelen om een club binnen de formule te starten, neem dan zeker contact op!

Geef aub het eigen vermogen aan dat je zelf kunt aanwenden:
> 100.00 euro75.000 - 100.000 euro50.000 - 75.000 euro25.000-50.000 euro< 25.000 euro

Deze gegevens worden enkel aangewend om met u in contact te treden en u te informeren over de Anytime Fitness Franchise formule, via e-mail.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments