Anytime Fitness al 7 jaar op rij de beste fitness franchise keten ter wereld

Anytime Fitness

Met alweer een onderscheiding verstevigt Anytime fitness zijn positie in de franchise wereld

Anytime Fitness, ‘s werelds grootste en snelst groeiende 24-uurs fitness franchiseketen is dit jaar wederom uitgeroepen tot beste fitness franchiseketen ter wereld. Deze prijs word jaarlijks uitgereikt door het gerenommeerde Entrepreneur magazine. Anytime Fitness ontvangt deze prijs voor de 7e opeenvolgend jaar en dit is een mijlpaal voor de keten.  Daarnaast is Anytime Fitness op plek 15 geëindigd in de ranglijst van ‘s werelds snelst groeiende franchise ketens. Zo blijft Anytime Fitness de befaamde fastfood ketens voor in deze categorie. Deze prijs wordt elk jaar gebaseerd op de omvang van de franchiseorganisatie, groeipercentage en financiële sterkte en stabiliteit. De  focus ligt ook nog eens extra op internationale grootte en groeipercentage.

Petro Hameleers, Master Franchisenemer van Anytime Fitness Benelux is enorm trots om met zijn team onderdeel te mogen zijn van zo’n onderscheidende keten en alweer een prijs in ontvangst te mogen nemen. Vanuit Amerika is in 2010 Anytime Fitness in Sittard geland en sindsdien zijn de Anytime Fitnesclubs als paddenstoelen uit de grond gekomen. Zo opent vandaag zelfs een nieuwe Anytime Fitness in het Belgische St Gillis Waas. Hiermee is Anytime Fitness met 75 clubs sterk vertegenwoordigd in Nederland en België. Daarnaast is er de ambitie om in 2019 de 100e Anytime Fitness locatie in Nederland en België te realiseren.

Over Anytime Fitness

De eerste Anytime Fitness werd op 30 mei 2002 in Minnesota, Verenigde Staten, geopend. Anytime Fitness  helpt op zes (binnenkort zeven) continenten zijn 4.000.000 leden in meer dan 4000 clubs hun vitaliteit te verbeteren. Met 24 uur per dag toegang, 365 dagen per jaar, is Anytime Fitness er trots op haar leden clubs te bieden die van alle gemakken voorzien zijn, met een vriendelijke en persoonlijke service, in goed onderhouden locaties, die voorzien zijn van topkwaliteit apparatuur. Alle franchise locaties zijn eigendom van en worden gerund door individuele ondernemers. Word lid van 1 club en krijg toegang tot alle!

Over Entrepreneur magazine

Entrepreneur Magazine is een Amerikaans tijdschrift en website die verhalen deelt over ondernemerschap. In 1977 werd de eerste  editie uitgegeven en inmiddels worden er maandelijks 9 verschillende edities over de wereld uitgegeven. Jaarlijks kennen zij prijzen toe aan succesvolle franchise formules.

 Heb jij de ambitie om ook een eigen Anytime Fitness club te starten?

Wij zijn continu op zoek naar ondernemers of ondernemers in spé die hun steen willen bijdragen aan het verbeteren van het zelfvertrouwen van de wereld, startend in hun eigen lokale gemeenschap. Je vindt hier meer informatie: www.anytimefitness.nl/franchise of www.anytimefitness.be/franchise.

Print Friendly, PDF & Email

Comments