Anytime Fitness Benelux breidt uit in Belgie

Anytime Fitness Belgie

Grootste franchise-fitnessketen ter wereld ziet Belgie als voorname groeimarkt

Als ’s werelds grootste en snelst groeiende, 24 uur per dag geopende, fitnessfranchise worden voortdurend records gebroken en spreekt men zich in de sector lovend uit over de formule. In 2015 werd ook de stap naar Belgie gezet, in Neerpelt, nadat in 2011 gestart werd in Nederland. Hier is Anytime Fitness inmiddels ook een grote speler geworden, met eind 2016 minimaal 57 clubs operationeel. Een aantal dat nog immer groeiende is.

Wat onderscheidt Anytime Fitness?

Anytime fitness biedt het gemak om de hele dag de mogelijkheid te hebben om in de buurt te kunnen sporten, persoonlijke aandacht en betaalbaarheid zijn daarbij de uitgangspunten. Sinds de oprichting in 2002 in Amerika is het bedrijf flink gegroeid. Anytime Fitness is uniek dankzij een perfecte combinatie van vele factoren. Het gemak en de betaalbaarheid van het product, voor zowel franchisenemers als leden, is slechts een van de vele succesfactoren.

Sinds 2015 actief in Belgie

“Altijd open, betaalbaar, een veilige omgeving, hygiëne en aandacht.” Zo omschrijft Ronald Beks , eigenaar van Anytime Fitness in Neerpelt, het concept.
Op elk moment van de dag de mogelijkheid om te sporten, dag en nacht. Dat bestond nog niet in België. “Leden kunnen met een sleutel 24 uur per dag toegang krijgen”, zegt Ronald. “Uniek is dat dezelfde sleutel je wereldwijd tot meer dan 3000  Anytime Fitness clubs vrije toegang geeft.”Dat het concept ook in Belgie succesvol is, blijkt uit het feit dat de aanvragen vanuit Belgische ondernemers talrijk zijn. Inmiddels zijn 4 clubs operationeel. Er is een Anytime Fitness club in Neerpelt, Maaseik, Hamont-Achel en Kalmthout.
 
Isabelle Lietaer, Franchisee Recruiter van Anytime Fitness Benelux neemt je kort mee in ons concept en de verschillen tussen de Nederlandse en de Belgische markt.

Groeiplannen op de Belgische markt

Het succes van Anytime Fitness in Nederland en België is goed af te lezen aan de groei van het aantal franchisenemers die nu hun tweede of volgende licentie afnemen. Begin 2017 opent de eerder genoemde Ronald Beks, die de eerste club op Belgisch grondgebied opende, samen met zijn vrouw Annette alweer hun tweede vestiging. Dit keer in Lommel.Die groei in clubs die succesvol operationeel zijn, kunnen volgens Petro Hameleers, verantwoordelijke voor Anytime Fitness in de Benelux, uitsluitend gerealiseerd worden door:

  • krachten te bundelen
  • samen te werken
  • elkaar alert te houden
  • van en met elkaar te leren
“Continu zijn wij bezig om ons verder te ontwikkelen. Binnen de Anytime Fitness Benelux familie krijgen de ondernemers de hulp en steun die hen in staat stelt het beste uit zijn of haar bedrijf te halen.” Aldus Petro Hameleers.
In deze video vertelt Wesley Kuypers persoonlijk over wat het openen van zijn eigen Anytime Fitness club – in Kalmthout, de 50e club in de Benelux – voor hem betekent.

Wil jij ook deel worden van het succes van Anytime Fitness?

Ga dan met ons in gesprek en overtuig jezelf van de unieke kans bij Anytime Fitness en de hulp, de steun en de expertise van ons team van het Anytime Fitness Benelux hoofdkantoor.
anytime fitness belgie

Franchisee Recruiter Isabelle Lietaer vertelt vol passie over het concept van Anytime Fitness.

 

Onze Franchisee Recruiter Isabelle Lietaer informeert jou graag verder. Vul daarom onderstaand formulier in en Isabelle zal spoedig contact opnemen.

Geef aub het eigen vermogen aan dat je zelf kunt aanwenden:
> 100.00 euro75.000 - 100.000 euro50.000 - 75.000 euro25.000-50.000 euro< 25.000 euro

Deze gegevens worden enkel aangewend om met u in contact te treden en u te informeren over de Anytime Fitness Franchise formule, via e-mail.

Print Friendly, PDF & Email

Comments