Anytime Fitness Conferentie 2016

Een jaarlijks event voor de Anytime Fitness ondernemers familie

Het is alweer 2 weken geleden dat onze Anytime Fitness Conferentie plaatsvond en nagenieten van dit geweldige event doen we nog steeds. Het is altijd spannend om te zien hoe een jaar vol met voorbereidingen uiteindelijk in de praktijk tot stand komt. Hoe het proces van het zoeken naar de geschikte locatie tot de juiste sprekers benaderen en de gehele aankleding etc. regelen allemaal samenkomt op dit ene moment! Graag neem ik jou nog even mee terug naar die 2 dagen.

Twee dagen vol inspiratie

Op 19 en 20 mei reisden onze franchisenemers, teamleden en leveranciers af naar Apeldoorn voor 2 dagen vol interessante lezingen, over onder anderen voeding en gezondheid, motivatie van leden, over hoe we de marketing het komende jaar gaan invullen maar ook presentaties over Personal Training, Multi-Club Ownership en nog veel meer.

Be alert & Stay Connected

Ook dit jaar hadden we weer een thema bedacht wat erg actueel is en wat beide dagen centraal zou staan: Be alert & Stay Connected! We hebben nog altijd te maken met een groeimarkt die velen zien, vandaar dat we ons ook begeven in een verdringingsmarkt. In onze fitnessbranche is er continue erg veel beweging, neem de toename van het aantal mensen met overgewicht en obesitas, maar ook door de toename van het aantal chronisch zieken stijgen de kosten voor de gezondheidszorg al jaren naar onhoudbare hoogten.

De aandacht voor gezondheid én gezondheidsbevordering wordt steeds belangrijker. Juist hierin kunnen wij, als fitness branche, een mooie rol vervullen in de toekomst. Tegelijkertijd brengt dit ook met zich mee dat er ook nieuwe beweeg- of fitness-concepten zullen gaan komen. Concepten die we nog niet kennen, waardoor de noodzaak blijft bestaan om alert te zijn en te blijven over de ontwikkelingen in een bepaalde regio waarin de franchisenemer zich bevindt.

De vraag die hierbij meteen naar boven komt: Hoe kunnen wij zo sterk mogelijk acteren in dit krachtenveld? Door te verbinden, op allerlei verschillende manieren!

Anytime Fitness Award Show

Terug naar de conferentie zelf, de eerste avond werd afgesloten met de Anytime Fitness Award-show. Altijd weer een speciaal momentje om een aantal mensen in het zonnetje te zetten. Eindelijk werd er tijdens de award show bekend gemaakt wie de awards gingen winnen. Ruth Bahnerth werd met haar bijzondere verhaal, waarbij zij haar leven een hele andere wending heeft gegeven, Anytime Fitness lid van het jaar 2016!

Op 15 januari 2015 werd zij lid bij Anytime Fitness Hoogerheide en haar doel was om binnen één jaar onder de 100 kilo te komen. Dit lukte na 4,5e maand door middel van trainingsschema’s tips over voeding, motivatie en ondersteuning van het team wist Ruth haar eerste doel te bereiken!  Haar nieuwe motto was dan ook: Niet banken, maar planken en knallen als een malle!

Door de goede zorgen, hulp, aanmoedigingen, bevestigingen onder de riem van het hele team van Anytime Fitness Hoogerheide kwam het vertrouwen in haar zelf en in haar lichaam weer terug. ‘Ik ben nu zo fit, sterk en energiek, dat ik mezelf soms verbaas. Ik kan nu een willekeurige kledingzaak binnen lopen en aantrekken wat ik leuk vind!”

Een waar succesverhaal

Inmiddels is Ruth al meer dan 60 kilo afgevallen en vindt ze sporten zo fantastisch, dat ze zich afgelopen augustus heeft aangemeld om haar papieren te halen om fitnesstrainer te worden, dat is gelukt! Ondertussen mag Ruth zich Fitnesstrainer A noemen en geeft ze zelf al de circuit trainingen op de woensdag avond binnen de club! Een geweldige transformatie en wat mij betreft een voorbeeld voor velen!

Club van het jaar: Capelle aan de IJssel

Naast de lid van het jaar award was er ook een award voor Club van het jaar, deze werd gewonnen door Capelle aan de IJssel! De award voor H2i van het jaar ging naar Rody de Jonge en de award voor O2i van het jaar ging naar John Kolthoff! Dit jaar hadden we nog een nieuwe award erbij, namelijk de Purple Heart award. Deze award was bedoeld voor diegene die zich als vrijwilliger het meest inzet voor de club en die dus echt een paars hart heeft voor Anytime Fitness. De purple heart award ging dan ook naar Manon Janssen van Anytime Fitness Almelo!

Anytime Fitness tattoos??

Er was ook een primeur tijdens de conferentie voor de club eigenaren, managers en trainers. Meer dan 3.000 mensen gingen er al voor, zij hebben al met trots het Anytime Fitness logo getatoeëerd op hun arm, been of andere plekken op hun lichaam!

Iedereen kreeg tijdens de conferentie de kans om gratis een Anytime Fitness gerelateerde tatoeage te laten zetten! 2 van onze gasten hebben met trots de kans gegrepen en hebben de captain running man laten tatoeëren en 1 van onze aanwezigen heeft de tekst Bleed Purple laten zetten. Zo laten zij zien dat de liefde voor Anytime Fitness echt diep zit!

Het was een conferentie vol interessante presentaties, innovatie, ontspanning, beweging & fun!

En vol energie ben ik momenteel al gestart met de voorbereidingen voor de 2017 editie. Deze belooft nog grootser en vernieuwender te worden, een mooie nieuwe uitdaging die ik als eventplanner van deze conferentie graag aan ga!

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit event?

Voor iedereen die geïnteresseerd is, wij hebben exclusieve (live) beelden op onze Facebook pagina staan. Like onze Facebook pagina Anytime Fitness Benelux en bekijk de beelden en vele foto’s!

 

chantal logister - anytime fitness benelux

 

 

Dit artikel werd geschreven door Chantal Logister, Manager Marketing & Events bij Anytime Fitness Benelux.

Print Friendly, PDF & Email

Comments