Entrepreneur Franchise 500 2018: Anytime Fitness in top 20!

Entrepreneur Franchise500

De grootste Fitness Franchiseketen ter wereld prijkt hoog in de lijst!

Twintig fitnessbedrijven hebben dit jaar de Entrepreneur 2018 Franchise 500 lijst gehaald. Volgens Entrepreneur Magazine is de lijst van dit jaar een van de meest competitieve ooit. De lijst wordt al 39 jaar samengesteld. In deze en diverse afgeleide lijsten is Anytime Fitness al meerdere jaren prominent vertegenwoordigd. Anytime Fitness neemt dan ook een mooie plaats in de top twintig in; met de koppositie in de wereld van de fitness franchise bedrijven.

Bedrijven die werken aan het verbeteren van de gezondheid en de mate waarin mensen bewegen nemen zo een steeds belangrijkere plaats in op dergelijke ranglijsten. Toch wordt de kop van de ranglijst nog gedomineerd door minder gezonde bedrijven, zoals de fastfood keten met de gele M en het bekende bedrijf met de donuts.

Those franchises that rose to the top reveal the newest trends as well as the industries that keep going strong decade after decade. – Entrepreneur Magazine

Meer dan 4.000 locaties wereldwijd

In deze van origine Amerikaanse lijst is de internationale groei van Anytime Fitness niet terug te zien. Onlangs opende in China de wereldwijd 4.000e Anytime Fitness Club. Momenteel zijn er meer dan 3 miljoen leden actief wereldwijd, in 5 continenten en meer dan 30 landen.

Binnenkort 75 Anytime Fitness clubs in de Benelux

In Nederland en Belgie stevenen we momenteel af op de opening van de 75e Anytime Fitness Club. Deze zal spoedig haar deuren openen. Waar? Dat houden we nog even geheim!

Houd de ontwikkelingen vooral in de gaten via Facebook of LinkedIn.

Print Friendly, PDF & Email

Comments