Meer leads naar je sportschool? Geef klanten wat ze echt willen!

Heb je jezelf ooit al eens afgevraagd waarom zoveel fitnessclubs over de kop gaan?

Hoe een bedrijf dat gezondheid promoot in de snelstgroeiende branche van de wereld toch problemen ervaart?

Als wij met fitness ondernemers spreken horen we vaak ‘je kan niet iedereen tevreden stellen’ en ‘mensen zijn ook nooit tevreden’. Dat klopt, tenminste, als je niet naar ze luistert. Door echter op simpele en consistente wijze oprecht te luisteren creëer je niet enkel een klant maar een fan voor het leven. Dit is simpele psychologie.

Onderzoek kernfrustraties klant

Het probleem bij de meeste clubs is dat ze niet écht een specifiek kernprobleem oplossen.
Bij Anytime Fitness deden we jarenlang onderzoek en ontdekte enkele universele kernfrustraties van fitness gebruikers. Ons concept is gebouwd rond het oplossen ervan. Het resultaat? Duizenden clubs over heel de wereld, tienduizenden tevreden klanten die écht fan van ons zijn én personeel dat graag bij ons werkt.

Nu willen we jou horen!
Wat zijn volgens jou andere kernfrustraties bij een (fitness)klant? Vertel het ons in de comments!

Wil je meer info over lid worden bij Anytime Fitness ga dan naar www.anytimefitness.nl , zoek een club in jouw buurt en vraag een probeer 7 dagen volledig gratis jouw club uit!

Ben jij een ondernemer of wil je ondernemen? Ga dan naar https://lnkd.in/by_mZpC en download onze 3-delige videoserie over ondernemen bij Anytime Fitness! Vond je deze video leuk? Like dan en deel hem met je vrienden!

Print Friendly, PDF & Email

Comments