Judith zet de stap naar ondernemen

Ondernemen met Anytime Fitness

Judith: Vol trots vertel ik jullie dat ik mijn passie en enthousiasme voor sport en voeding ga verwezenlijken in een eigen Anytime Fitness club!

Judith heeft de stap gezet en is – met de aankoop van een licentie – toegetreden tot de rijke Anytime Fitness familie. Zij is zo enthousiast, dat ze zich graag nu al voorstelt.

Waarom heb jij gekozen voor Anytime Fitness, Judith?

“Bij mijn eerste kennismaking was ik direct geïnteresseerd in het feit dat bij het Anytime Fitness concept de focus ligt op vitaliteit. Je wordt als sporter gestimuleerd om te gaan werken aan je fysieke gesteldheid om daarmee een vitaler en gezonder leven te kunnen leiden.”

Sporten speelt in mijn ogen een zeer belangrijke rol bij preventie van gezondheidsproblemen en past binnen een gezonde leefstijl. Ik zelf ervaar dat sporten mij energie geeft en ook mijn leven verrijkt. Deze ervaring wens ik jou ook toe! Wat is er dan mooier om dit vanuit mijn eigen Anytime Fitness club te mogen gaan ondersteunen.

Een bijkomstig voordeel is dat je elk gewenst moment, wanneer het jou uitkomt, kan gaan sporten (24/7). En met je eigen persoonlijke sleutel heb je toegang tot elke Anytime Fitness club in Nederland of ergens anders in de wereld.

Waar ga jij je vestigen met jou Anytime Fitness club?

Waar ik mijn Anytime Fitness club ga vestigen, ben ik nog aan het onderzoeken. Maar zodra dit bekend is, zal ik dit met veel enthousiasme direct met jullie delen.

 

Ben jij de volgende die met een licentie de start maakt naar succesvol ondernemerschap?

Neem contact op als je denkt dat wij bij elkaar passen. Dat kan hier.

 

De volledige naam en persoonlijke data van Judith zijn bekend bij de redactie.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments