Ondernemen met Anytime Fitness: Een gezonde keuze!

Anytime Fitness

Bied klanten het gemak van 24/7 sporten, 365 dagen per jaar, om de hoek

Vanuit Amerika is Anytime Fitness in 2011 in de Benelux geland. De franchisegever voor Anytime Fitness Benelux, Petro Hameleers, wilde explosief gaan groeien en dat is hem gelukt. Na 5 jaar zijn er inmiddels 59 clubs geopend. Petro Hameleers heeft ondertussen in België en Nederland 8 eigen clubs en hij heeft de ambitie om binnen nu en 10 jaar 250 Anytime Fitness clubs te openen in de Benelux.

Anytime Fitness ontstond in de USA in 2002

In 2002 bedachten twee ervaren Amerikaanse ondernemers uit de fitnessbranche het concept van Anytime Fitness, waar ‘convenience’ centraal staat: dichtbij de klant, 24 uur per dag kunnen sporten en dat het hele jaar door.

Meer dan 3300 vestigingen wereldwijd

Op dit moment zijn er meer dan 3300 clubs wereldwijd open. Elke dag wordt er ergens in de wereld een nieuwe club geopend en om de drie minuten schrijft een nieuw lid zich in. Wereldwijd zijn er op dit moment meer dan 2,7 miljoen leden en dat in vijf continenten.

Sinds de oprichting in 2002 hebben leden meer dan 500 miljoen keer gesport in een van onze Anytime Fitness clubs.  Als je je eenmaal hebt aangemeld bij één club, heb je met je eigen persoonlijke sleutel letterlijk toegang tot elke Anytime Fitness club ter wereld.

 

Surprisingly personable

Nooit eerder is de behoefte bij mensen zo groot geweest om te sporten en veel gezonder te leven.

De concurrentie in de fitnessbranche is groot. Anytime Fitness clubs zijn onderscheidend door hun opzet, looks en organisatie. Twee belangrijke karakteristieken van Anytime Fitness zijn:

  • Gemak om de hele dag de mogelijkheid te hebben om in de buurt te kunnen sporten,  persoonlijke aandacht en betaalbaarheid zijn daarbij de uitgangspunten.
  • Surprisingly personable. Alle Anytime Fitness franchisenemers en clubmedewerkers geven elk lid de service die ze verdienen.

Anytime Fitness

Dicht bij de klanten

De fitnessclubs worden met een gemiddeld vloeroppervlak van 500m² dicht bij de klanten gevestigd , want zij kopen convenience. Voor de ligging zal altijd gekozen worden voor een zichtlocatie, midden in een woongemeenschap of dicht bij een lokaal winkelcentrum, in principe met parkeerplaatsen en goede toegankelijkheid.

 

24 uur per dag toegang

Door technische innovaties kunnen de leden op elk moment van de dag sporten, dus ook op tijdstippen dat er geen personeel aanwezig is. In de clubs is niet alleen fitness mogelijk, maar er wordt ook virtueel spinnen aangeboden en de clubs hebben de mogelijkheid om verschillende groepslessen te geven.

 

Gemak voor de ondernemer

Convenience is er niet alleen voor de klant, maar vooral ook voor de eigenaar van de club. Zo is een vestiging eenvoudig van op afstand aan te sturen en hebben de meeste clubs na zes maanden hun break-even punt bereikt. Voor de tweede keer op rij is Anytime Fitness, ’s werelds grootst en snelst groeiende fitness club keten, uitgeroepen tot nummer 1 in de jaarlijkse top Global Franchise lijst.

De belangrijkste factoren voor het tot stand komen van deze jaarlijkse lijst zijn:

  • financiële stabiliteit
  • de groei van het franchiseconcept
  • de grootte van het concept.

De snelle winstgevendheid van Anytime Fitness clubs biedt ondernemers kansen voor de toekomst. Dit maakt de formule een uitermate verantwoorde en gezonde keuze.

Samen succesvol - Anytime Fitness

Ben je geïnteresseerd?

Laten we in gesprek gaan en elkaar leren kennen.

 

Geef aub het eigen vermogen aan dat je zelf kunt aanwenden:
> 100.00 euro75.000 - 100.000 euro50.000 - 75.000 euro25.000-50.000 euro< 25.000 euro

Deze gegevens worden enkel aangewend om met u in contact te treden en u te informeren over de Anytime Fitness Franchise formule, via e-mail.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments