Twee jonge Personal Trainers realiseren hun droom met Anytime Fitness

anytime fitness Hollandscheveld

Anytime Fitness opende maandag 7 augustus twee nieuwe vestigingen

De fitnessmarkt bevindt zich momenteel in bijzondere tijden; nog nooit is de behoefte bij de consument zo groot geweest om te gaan sporten. Door zowel maatschappelijke druk (we bewegen te weinig, leven ongezond en moet dus meer gaan sporten) als sociale druk (je wilt er goed blijven uit zien en sport als onderdeel van je leefstijl), zijn wij in Nederland massaal aan het fitnessen geslagen – van bodybalance en spinnen tot pure powerlifting. Daarbij hebben we steeds minder de behoefte om in verenigingsverband te sporten, maar betalen we liever wat meer bij een professionele aanbieder. Kortom, voldoende kansen voor de fitness. Toch is er sprake van een negatief marktsentiment omdat de concurrentie moordend is en de consument grilliger is dan ooit. (Bron: Rabobank Cijfers en Trends)
De low budget ketens pakken volgens ‘Cijfers en Trends’ de bulk van de markt door een totaalaanbod te bieden en met scherpe prijzen te stunten. Om van deze concurrentie op prijs weg te blijven en zeker te zijn van een toekomst, is het van belang dat individuele fitnesscentra zich onderscheiden met nieuwe concepten. De vraag naar sportbegeleiding en innovatieve toepassingen, gemak en toegankelijkheid zal toenemen, mede ingegeven door het feit dat de burger meer moet betalen voor zijn eigen gezondheid en dus gezonder zal willen gaan leven. Fitnesscentra ontwikkelen zich zo tot het regionale gezondheidscentrum.

Anytime Fitness biedt ondernemers onderscheidend vermogen

Op dit moment zijn er meer dan 3500 clubs wereldwijd open, in 5 continenten. Elke dag wordt er ergens in de wereld een nieuwe 24/7 club geopend en om de drie minuten schrijft een nieuw lid zich in. Elk moment kan het 3 miljoenste lid bij de familie worden begroet. Anytime Fitness is als snelst groeiende franchise-fitnessketen ter wereld, in 2015 en 2016 verkozen tot #1 Top Global Concept, door Entrepreneur Magazine, vanwege haar formule, groei en financiële stabiliteit.

Ook in de Benelux is dit te zien. Ondanks dat er een groot aanbod low budget centra aanwezig is, laat Anytime Fitness zien dat door mensen te bieden wat ze zoeken, er groei ontstaat. Getuige bovenstaande alinea is dit fenomeen wereldwijd op te merken.

Wie zijn nou die lokale drijvende krachten? Er zijn investeerders die een of meer Anytime Fitness clubs openen, gelouterde (fitness)ondernemers die hun huidig fitnesscentrum omvormen tot het Anytime Fitness concept en ook gepassioneerde personal trainers die hun droom realiseren.

Nu ook in Hollandscheveld en Assendelft

Sergio Rasidin startte medio 2015 met Anytime Fitness Hoogeveen-Centrum. Sergio begon ooit in Rotterdam met het geven van Personal Training en is zo in aanraking gekomen met Anytime Fitness. Daar had hij diverse BN-ers, voetballers uit het binnen-en buitenland en topmodellen als klant.

anytime fitness Hollandscheveld

Sergio Rasidin met Petro Hameleers: proostend op de nieuwe vestiging!

Doordat zijn vriendin in Zuidwolde woont, heeft hij toendertijd besloten om hier naartoe te verhuizen en in deze omgeving te starten als Anytime Fitness franchisenemer. Met succes. Nu twee jaar later opent hij zijn tweede vestiging, in Hollandscheveld.
anytime fitness Hollandscheveld

Anytime Fitness Hollandscheveld

Daar openden maandag 7 augustus de deuren van wederom een mooie Anytime Fitness club. Dichtbij de doelgroep, met het gemak van 24/7 en wereldwijde toegang én de begeleiding die mensen hedentendage nodig hebben en wensen.

Limburger Marc Leurs, net als Sergio personal trainer, had ook een droom. Een eigen Anytime Fitness club openen. Die is nu werkelijkheid geworden. In het Noordhollandse Assendelft openden eveneens maandag 7 augustus de deuren van zijn vestiging.

Anytime Fitness Assendelft

Anytime Fitness Assendelft

De zichtlocatie waar voorheen een Scapinofiliaal in was gevestigd is een moderne en bij uitstek geschikte accommodatie voor sportliefhebbers geworden. Met een persoonlijk lidmaatschap en eigen sleutel op zak kunnen leden 24/7 terecht voor cardio, circuit, krachtraining en virtuele groepslessen. Leden worden bij Anytime Fitness actief gecoacht in een sfeervolle en veilige omgeving.

 

Anytime Fitness Assendelft

Anytime Fitness Assendelft

Marc Leurs: “We gaan de komende tijd samen met onze nieuwe leden kijken naar de behoefte per individu. We passen daar onze (groeps)lessen op aan. Speciaal voor elke doelgroep stellen wij een laagdrempelig programma samen voor een optimaal resultaat. Voor de startende en oudere leden hebben we inspirerende en effectieve circuitvormen in huis.”

De mijlpaal van 70 geopende clubs komt steeds dichterbij

Voor de komende maanden staan meerdere openingen gepland, zowel in Nederland als in België. Het moment van de mijlpaal van 70 Anytime Fitness clubs in de Benelux nadert dan ook echt. Zo wordt de Benelux een waar ‘healthier place’. Want dat is de slogan van Anytime Fitness: Get to a healthier place!.

Wil jij ook de stap zetten naar ondernemen met Anytime Fitness? Neem dan hier contact op!

Print Friendly, PDF & Email

Comments