Start je eigen fitnessclub bij Anytime Fitness

Een eigen fitnessclub biedt volop kansen

Nederlanders sporten graag. Fitness staat met stip op nummer 1. Maar liefst 26% van de Nederlanders doet eraan. Dat zijn ruim drie miljoen mensen. Twee derde van al die mensen gaat het liefst naar een fitnesscentrum. En dit aantal zal alleen maar stijgen omdat steeds meer mensen kiezen voor een actieve levensstijl. Volop kansen dus voor ondernemers met een eigen fitnessclub.

Laat jouw droom uitkomen! 
Droom jij van een eigen fitnessclub? Nu is de tijd om je droom waar te maken. Belangrijk is wel dat je je onderscheidt van anderen. Er zijn immers veel spelers op de markt. Je ziet veel low budget fitnesscentra met alleen de noodzakelijkste voorzieningen.

Aan de andere kant zie je ook de all-inclusive centra van de hoogste kwaliteit en met allerlei extra’s. Je wilt een eigen club, maar geen low budget club en ook geen all-inclusive met alle toeters en bellen. Dus je wilt iets wat ertussen in ligt. Dat biedt kansen om je te onderscheiden met een eigen fitnessclub volgens een ander concept. Laat dat nu precies zijn wat Anytime Fitness doet.

Anytime Fitness biedt een uniek concept, afgestemd op de toekomst

Gemak, persoonlijke aandacht en betaalbaarheid zijn daarbij de uitgangspunten. Bij onze clubs kunnen de leden helemaal volgens hun eigen tijdschema komen trainen. Door technische innovaties kan dat op elk moment van de dag, de klok rond. Dankzij ons uitgekiende franchiseconcept is dat mogelijk voor een betaalbare prijs waarbij ook volop ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Dit bijzondere concept maakt een Anytime Fitness franchise-licentie aantrekkelijk voor ondernemers die dromen van een eigen fitnessclub waarmee ze zich onderscheiden in de markt en succesvol kunnen zijn.

Intensieve begeleiding bij Anytime Fitness, de weg naar succes

Ben jij zo’n ondernemer met een passie voor sport en gezondheid die droomt van zijn eigen fitnessclub? Zodra je franchisenemer wordt bij Anytime Fitness Benelux profiteer je al meteen van de kracht van een fitnessketen. In tegenstelling tot een club die helemaal zelfstandig is, heb je bij ons het voordeel van goedkope inkoop. Daarnaast kun je als ondernemer meeliften met de publiciteit en professionaliteit die wij als grote organisatie hebben.

Wij helpen je op allerlei gebieden met het starten van je eigen fitnessclub

Maar dat is niet alles. Je krijgt ook uitgebreide ondersteuning.  Samen met jou kijken we hoe we de kansen in jouw lokale markt optimaal kunnen benutten. We gaan je ook met hele praktische zaken ondersteunen zoals:

  • Opstellen van een businessplan voor de financiering
  • Selectie van je locatie en onderhandeling over de huurvoorwaarden
  • Alles rondom de inrichting, het ontwerp en de verbouwing van je club
  • Je marketing, voorverkoop-activiteiten en personeelswerving

En draait je club eenmaal, dan kun je gebruik maken van ons uitgebreide aanbod aan trainingen en workshops. Ook organiseren we jaarlijks een conferentie, waarbij je ervaringen kan delen en volop kan leren van andere franchisenemers en sprekers die tijdens de 2-daagse conferentie interessante informatie delen. Zo zorgen wij dat je ook op langere termijn succesvol bent met je club.

Meer weten over ondernemen met Anytime Fitness?

Meer weten over de kansen en mogelijkheden om jouw eigen club te starten? Vraag de 3-delige video aan.

Print Friendly, PDF & Email

Comments